Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-23 09:21:43

Şirket haberleri

ADEL – 590 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.

CELHA & CONSE & PRDGS & IMASM & HEKTS & SASA – VBTS kapsamında şirket paylarına 22 Aralık’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, daha önce gelen tedbirler 22 Aralık’a kadar uzatıldı.

EDATA – Secure Gate S.R.L. ile distribütörlük sözleşmesinin sona erdirildiği açıklandı.

ESEN – 10 milyon TL sermayeli Esenboğa Batarya Sistemleri ve Enerji Yatırımları unvanlı şirketin kurulmasına karar verildiği açıklandı.

EREGL – 10 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.

EKGYO – İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin gerçekleştirildiği Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Gelirinin 12,0 milyar TL teklifle Caba İnş. Enerji & Mesa Mesken & Mesa Holding A.Ş. İş Ortaklığı tarafından verildiği açıklandı.

EMNIS – Konkordoto ödemesinin on ikinci taksitinin ödendiği açıklandı.

FRIGO – 2023 yılında yurt dışına sevk edilmek üzere 2,2 milyon euro tutarında satış sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

GEDIK – Gaziantep’e şube açılması için SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

GENIL – Şirketin %0,57 pay sahibi olduğu Apeiron Biologics’un Invios Holding unvanlı bir şirket kurduğu ve bu kapsamında şirketin Invios Holding’de %0,57 oranında pay sahibi olduğu açıklandı.

GLCVY – GARAN’ın gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında satışa çıkarılan toplam 257,7 milyon TL bireysel portföyün ihalesini şirketin en yüksek teklifi vererek kazandığı açıklandı.

GESAN –

Şirketin Mais Motorlu Araçlar’dan Bursa’daki tesislerine Çatı ve Carport GES yapılması için 1,5 milyon dolar bedelli sipariş aldığı açıklandı.

Şirketin Kütahya Altıntaş Zafer OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Kütahya Altıntaş Zafer OSB Alanına Ait YG – AG Elektrik Şebekesi Yapım İşi konulu ihaleye 20,7 milyon TL ile en avantajlı teklifin verildiği açıklandı.

Şirket ortaklarının 225 milyon TL tutarı şirkete faizsiz borç olarak verdiği açıklandı.

GOODY – Adapazarı ve İzmit fabrikalarında ve 12 – 23 Aralık arasında envanter ayarlaması nedeniyle duruş gerçekleşeceği açıklandı.

HLGYO – 2 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

LUKSK – EBRD'nin Sürdürülebilir enerji finansman programı kapsamında şirketin TurSEFF mükemmellik ödülü kazandığı açıklandı.

LIDFA – 235 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.

MAALT – JCR Avrasya tarafından şirketi Uzun Vadeli Ulusal Notunun AA+(Tr) / (Stabil Görünüm), Kısa Vadeli Ulusal Notunun J1+(Tr) / (Stabil Görünüm), Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notu BB / (Negatif Görünüm) ve Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para Notunun BB / (Negatif Görünüm) olarak belirlendiği açıklandı.

MAGEN – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Anatolia Yenilenebilir Enerji tarafından 4 ayrı Depolamalı Elektrik Üretim Tesisi Projesi için toplamda 525 MWm / 350 MWe gücünde GES ve bu santrallere bütünleşik 350 MWsaat kapasiteli bataryalı elektrik depolama tesisi kurmak için EPDK’ya ön lisans başvurusunda bulunulduğu açıklandı.

MEDTR – 11 milyon TL sermayeli Altera Medikal unvanlı yeni bir şirket kurulmasına, kurulacak şirkete %65 oranında iştirak edilmesine karar verildiği açıklandı.

NATEN – 10 milyon TL sermayeli Naturel Batarya Sistemleri ve Enerji Yatırımları unvanlı şirketin kurulmasına karar verildiği açıklandı.

OBASE – Halka arzdan elde edilen fonun 7,9 milyon TL’sinin ürün geliştirmede, 1,1 milyon TL’sinin yurt dışı yatırımlarda kullanıldığı açıklandı.

OZSUB.HE – Şirket payları Borsa’da Satış yöntemi ile bugün tarihlerinde halka arz edilecek.

OZRDN – Naci Tamer Özerden tarafından 1.339.502 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldığı açıklandı.

QNBFB – 184,5 milyon dolar ve 253 milyon Euro olmak üzere 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sağlarken, kredinin maliyeti ABD Doları ve Euro cinsinden sırasıyla SOFR+%4,25 ve Euribor+%4,00 olarak açıklandı.

PRKME – Şirketin bağlı ortaklığı Konya Ilgın’ın 2013’te 49 yıl süreli elektrik üretim lisansının EPDK kararıyla iptal edilmesi sonrasında EPDK’ya itirazda bulunulduğu açıklandı.

RUBNS – Ataköy Prestij Konakları projesinde iki dairenin 37,2 milyon TL’ye satıldığı açıklandı.

SASA – 20 milyon TL sermayeli Sasa Uluslararası Finansal Yatırım şirketinin kurulduğu açıklandı.

SNICA – Şirket payları 24 Kasım'da işlem görmeye başlayacak.

TRILC – Mehmet Berat Battal tarafından 6.679.629 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldığı açıklandı.

VAKBN – 222,5 milyon dolar ve 328 milyon Euro olmak üzere 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sağlarken, kredinin maliyeti ABD Doları ve Euro cinsinden sırasıyla SOFR+%4,25 ve Euribor+%4,00 olarak açıklandı.

YEOTK – Şirket ortaklarından Tolunay Yıldız, Orhan Yıldız, Özbey Yıldız, Barış Esen, Caner Karataş, Sinan Karahan ve Yasin Düven tarafından 10.032.000 adet pay borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi amacıyla düzenlenen Pay Satış Bilgi Formlarının onaylanması amacıyla SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 bultenat.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.