Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-23 13:32:09

ABB’den Başkentlilere ücretsiz giysi yıkama ve ütü hizmeti

Beşevler, Kurtuluş, Mamak Araplar ve Etlik Osmanlı İş Merkezi’nde bulunan merkezler haftanın 7 günü kirli çamaşırlarını getiren öğrenciler başta olmak üzere engelli ve yaşlı vatandaşların giysilerini yıkayarak, teslim ediyor.

Giysi yıkama, kurutma ve ütü hizmetlerinin verildiği merkezlerde; son 10 ayda toplam 126 bin 338 kilogram çamaşır yıkandı.

Üyeler; resmi tatiller dışında haftanın 7 günü açık olan merkezlerden 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, ücret ödemeden ve herhangi bir temizlik malzemesi getirmeden yararlanabiliyor.

Giysi Yıkama Hizmeti almak isteyen öğrencilerin; öğrenci kimlik kartı fotokopisi, öğrenci belgesi, yurtta kalıyorsa yurt belgesi, evde kalıyorsa kira kontratı fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile merkezlere başvurması gerekiyor.

Çamaşırlarını yıkamak için getiren öğrenciler, giysi yıkama hizmetinden duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

Ayla Bozkurt: “Evimde çamaşır makinem yok o nedenle böyle bir yerin varlığı bizim için bir şans.”

Metin Kaya: “Azerbaycan’dan geldim. Giysilerimizi yıkayabiliyoruz. İstediğim zaman ıslak istediğim zaman kuru bir şekilde giysilerimi alabiliyorum. Bu hizmetten çok memnunum.”

Kayra Karabayır: “Araplar Geçici Barınma Evi’nde kalıyorum. Burada bize sağlanan imkânlardan çok memnunum. İstediğim sıklıkta kullanabiliyorum. Çamaşırlarımızı tertemiz teslim alıyoruz. Ütüleme şansımız da var. İşlerimi kolaylaştırıyor.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 bultenat.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.