Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-23 13:19:48

Milletvekili Taytak: “Vakit, hesap vaktidir”

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde terör örgütü YPG/PKK tarafından yapılan roketli saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek konuşmasına başlayan Milletvekili Taytak, şunları söyledi:

“Terörün hayattan kopardığı; öğretmen Ayşenur Alkan yoksul bir ailenin evladıydı, ailesine ve yoksullara destek olmak tek hayaliydi. 5 yaşındaki yavrumuz Hasan Karataş, Türk milletine faydalı doktor, öğretmen, mühendis olacaktı. Teröre lanet olsun diyorum. Dökülen her kanın hesabının sorulacağına inanıyoruz. Hiçbir hain kaçamayacak, kurtulamayacak, son pişmanlık da fayda etmeyecek.”

“Pençe-Kılıç Harekatı teröristlerin kafasına demir yumruk gibi inmiştir”

Milletvekili Taytak, Pençe Kılıç Harekatı ile teröristlere büyük darbe vurulduğunu ifade ederek, “Pençe-Kılıç Harekatı teröristlerin kafalarına demir yumruk gibi indi. Terörle mücadelede çok önemli kazanımlar elde edildi, bölücü terör örgütünün beli kırıldı. Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridoru baltalandı. Kahraman güvenlik güçlerimiz sınır ötesinde ve yurt içinde hainleri bir arada bularak etkisiz hale getirdi. Terörist nerede ise Türkiye artık orayı yıkıp geçiyor.” dedi.

“Vakit hesap vaktidir”

Dökülen kanların hesabını sorma vaktinin geldiğini dile getiren Milletvekili Taytak, “Terör örgütlerine, terörist alçaklara merhamet haram. Türk milleti; gaflet, dalalet ve ihanet içinde olanlara merhamet etmeyecek. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacak. Vakit hesap vaktidir. Vakit teröristlerin toprağa düşme vaktidir. Vakit dökülen kanların hesabını damla damla sorma vaktidir." diye konuştu.

Taytak, terör örgütlerinin kökünü kazıyacaklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"PKK/YPG’yi eğitip donatan, para ve silah yardımıyla destekleyenlerden hesap soracağız. Mehmetlerimize kurşun sıkan hainlerden hesap soracağız. Bebek katillerinden hesap soracağız. Nerede olursa olsun teröristlerden hesap soracağız. Dünyayı onlara dar edeceğiz. İnlerini başlarına yıkacağız. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak”
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 bultenat.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.