Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-09-08 13:32:43

IGM 2022 Fuarı, 27. kez kapılarını açıyor

Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise önemli konfeksiyon makineleri fuarlarından biri olan IGM 2022, 8 Eylül’de ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Sektörün lider üreticilerini 27. kez Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturan IGM 2022, 4 gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ziyaretçilere ve küresel alıcılara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’nin konusunda ilk ve tek uluslararası konfeksiyon makineleri fuarı olan IGM 2022 İstanbul 27. Uluslararası Konfeksiyon Makine, Yedek Parça ve Yan Sanayi Fuarı; Tüyap ve Teknik Fuarcılık ortaklığı, Konfeksiyon Otomasyon Makine İmalatçıları Derneği (KOMİD) ve İstanbul Nakış Sanayicileri Derneği (İNSAD) iş birliği ile düzenleniyor. 

‘Geleceği Tasarlayalım’ sloganıyla yola çıkılan IGM 2022 Fuarı’nda, dikişten kesime, ütüleme sistemlerinden paketlemeye, nakıştan baskıya ve denime kadar konfeksiyon ve hazır giyim üretiminde kullanılan tüm teknolojiler yer alıyor. Ayrıca; lojistik hizmetleri, askı ve depolama sistemleri, kalite kontrol makinelerinin yanı sıra, dikiş ipliğinden düğme ve fermuara, kumaştan etikete, üretimde kullanılan tüm aksesuarlar da IGM 2022 Fuarı’nda sergileniyor.

Geniş ve kapsamlı katılımcı profili, teknoloji ve ürün çeşitliliğiyle tüm konfeksiyon ve hazır giyim sektörünü kucaklayan IGM Fuarı; Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Balkanlar’a dünyanın birçok yerinden binlerce ziyaretçi ve alım heyetini ağırlayacak. Almanya, İtalya, Rusya, Litvanya, Arnavutluk, Tayland, Polonya, Japonya, İsrail, Ukrayna, Katar, İsveç, Yunanistan, İran, Azerbaycan, Norveç, Malezya, Avusturalya, Mısır, BAE, Fransa, Gürcistan, Bulgaristan, Macaristan, Çekya, Hollanda, İspanya, Portekiz, Sırbistan, Vietnam, Belçika, Romanya, Kolombiya, Endonezya, Nijerya, Kazakistan, Etiyopya, Özbekistan, Danimarka, Finlandiya, Libya, Avusturya, Kuzey Makedonya, Hırvatistan, Tunus, Güney Kore, Singapur, Bosna Hersek, Pakistan, Hindistan, Sri Lanka, Sudan’ın da aralarında bulunduğu onlarca ülkeden alım heyetleri ve uluslararası ziyaretçiler IGM Fuarı’nı ziyaret edecek. 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 bultenat.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.