Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-15 13:13:08

Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası başladı

Açılış törenine Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Yusuf Özden, Nilgün Akman ve Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri Besim Kıratlı, Türkan Resuloğlu ve Metin Müftüoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, muhtarlar ve sporcuların aileleri katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Başkan Mutlu Işıksu, spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam ettiklerini vurgulayarak, “Gençliğe ve spora verdiğimiz önemle nitelikli çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Spor kurslarımızla, düzenlediğimiz turnuvalarla, doğa yürüyüşleri ile gençlerimizi sporla buluşturduk, ulusal spor organizasyonlarına sponsor olarak şehrimizde spor kültürünün ve spor turizminin gelişmesine katkı sağladık. 2019 yılından bugüne kadar 84 mahallemizde 96 Çocuk Parkı, 65 Spor Parkı ve 46 Spor Sahasını tamamladık. Şehrin kalbi Adapazarı’mızda gençlerimizin sporla buluşmaları için tüm desteği vermeye devam ediyoruz. Bugün de önem verdiğimiz Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Turnuvamıza katılan 410 sporcumuza başarılar diliyor, aileleri ve muhtar arkadaşlarımızın heyecanını paylaşıyor, turnuva için çalışan tüm ekibi tebrik ediyoruz. Adapazarı, sporla güzel.” İfadelerini kullandı.

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ise yaptığı konuşmada, Adapazarı’na yapılan hizmetler ile birlik ve beraberliği kuvvetlendiren mahalleler arası minikler futbol turnuvası için Başkan Mutlu Işıksu’ya ve ekibine teşekkür etti. 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 bultenat.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.